1403-06-06 03:21
288
0
91190
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

دسترسی به داروخانه در گلستان آسان شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: زمان دسترسی مردم به یک داروخانه در سطح استان زیر یک دقیقه است و به تبع آن میزان انتظار برای دریافت دارو نیز کاهش پیدا کرده است.

کاوه دماوندی‌کمالی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با گرامیدشت هفته دولت اظهار کرد: جامعه داروسازی نسبت به گذشته تعداد قابل توجهی در سطح استان هستند، در حال حاضر با ۳۳۰ داروخانه در سطح استان ارائه خدمات دارویی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه نزدیک به ۶۰۰ مسئول فنی و دکتر داروساز مسسئول فنی در این داروخانه‌ها مشغول فعالیت هستند، گفت: همچنین ۴۵ شرکت پخش دارویی در حوزه توزیع دارو در بین این مراکز و بیمارستان‌ها همکاری دارند.

* فعالیت ۵۵ داروساز در ۱۷ بیمارستان گلستان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با اشاره به فعالیت سه کارخانه داروسازی در استان گلستان تصریح کرد: شاید استان ما از لحاظ جمعیت کوچک باشد ولی گلستان دارای شرکت‌های تاپ کشور است همچنین در زمینه صادرات دارو به خارج از کشور فعالیت دارد.

دماوندی‌کمالی از فعالیت بالغ بر ۵۵ داروساز در ۱۷ بیمارستان استان خبر داد و گفت: برخی در داروخانه‌های سرپایی و بستری مشغول به فعالیت هستند.

وی از شبکه‌های بهداشت و درمان به عنوان ناظران محیطی دانشگاه علوم پزشکی یاد کرد و گفت: ۱۳ شبکه نیز فرایندهای نظارتی در زمینه غذا و دارو را انجام می‌دهند.

* تعدد داروخانه‌های گلستان برای سهولت دسترسی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان بیان کرد: همچنین شرکت مواد اولیه دارویی در استان گلستان داریم که نسبت به تامین مواد اولیه دارویی در سطح کشور فعالیت می‌کند.

دماوندی‌کمالی تصریح کرد: جامعه داروسازی نسبت به گذشته قابل توجه‌تر شده است شاید بیشترین چیزی که مردم در سطح استان و شهر مشاهده می‌کنند تعدد داروخانه‌هاست.

وی افزود: در حال حاضر واقعا می‌توانیم بگوئیم زمان دسترسی مردم به یک داروخانه در سطح استان زیر یک دقیقه است، گرگان در و یا هر شهرستان دیگری مانند گنبدکاووس و سایر شهرستان‌های دیگر زمان دسترسی به داروخانه به شدت کاهش پیدا کرده است و به تبع آن میزان در انتظار ماندن نیز کاهش پیدا کرده است.

* ۹۵ درصد اقلام دارویی در کشور تولید داخلی است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان در خصوص کمبودهای دارویی در استان بیان کرد: در هفته‌های اخیر کمبود داروهای دیابت در سطح کشور را داشتیم، انسولین‌های قلمی، شیر خشک که البته اکنون وضعیت شیر خشک بهتر شده ولی در مواردی کمبود وجود داشت آن هم در برخی از برندهای خاص است.

دماوندی‌کمالی با اشاره به اینکه تامین انسولین بیماران دیابتی نیز در حال افزایش است، تصریح کرد: تولید اولیه انسولین انجام شده و بعد از تست کردن مراحل نهایی آزمون آن، در سطح کشور توزیع می‌شود.

وی از افزایش میزان تولیدات دارویی داخلی خبر داد و گفت: بیش از ۹۰ الی ۹۵ درصد اقلام داروهایی که در سطح کشور توزیع می‌شود تولید داخل کشورمان هستند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.